Η επιλογή του κατάλληλου μουσικού ρεπερτορίου και η σωστή εναλλαγή των τραγουδιών αποτελούν τον σημαντικότερο παράγοντα για τη διασκέδαση και την επιτυχημένη έκβαση της εκδήλωσής σας.

Στον τομέα αυτό η Sounds Good έχει να παρουσιάσει μία ομάδα από επαγγελματίες DJs με εκατοντάδες εκδηλώσεις στο ενεργητικό τους οι οποίοι παράλληλα εργάζονται-’προπονούνται” σε δημοφιλείς  χώρους δημόσιας διασκέδασης (Clubs,Bar-restaurants) παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην παγκόσμια μουσική σκηνή και κυρίως την ανταπόκριση του κοινού.

Παράλληλα, πολλοί από αυτούς αποτελούν επί σειρά ετών, στελέχη ραδιοφωνικών σταθμών και έγκριτων γραπτών μουσικών μέσων στο διαδίκτυο.

Στόχος μας είναι η συνεχόμενη  και μεγάλης διάρκειας διασκέδαση.

Το ρεπερτόριο συνδυάζει μοντέρνα και κλασσικά ακούσματα με  καταιγιστικές εναλλαγές τραγουδιών  προκαλώντας  ενθουσιασμό, κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η σύνθεση και η ροή του προγράμματος διαμορφώνεται  από κοινού στις μεταξύ μας συζητήσεις. Θα θέλαμε να  γνωρίζετε όμως ότι διαθέτουμε την εμπειρία ,τη ‘δισκοθήκη’    και κυρίως τη διάθεση να ανταποκριθούμε σε οτιδήποτε διαφορετικό απαιτηθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσής σας.