Προφίλ

H Sounds Good ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία της το 2004 στοχεύοντας σε μία διαφορετική προσέγγιση στην παροχή υπηρεσιών μουσικής επιμέλειας & οπτικοακουστικής κάλυψης κοινωνικών & επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Η πολυετής εμπειρία & θητεία του προσωπικού της εταιρίας μας σε επώνυμους χώρους διασκέδασης & εκδηλώσεων σε συνδυασμό με τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου απόδοσης, αξιοπιστίας  εμφάνισης και αισθητικής, αποτελούν τα καλύτερα εφόδια μας. Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν το πάθος μας για τη μουσική, η διαρκής  ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες & εξελίξεις στον εγχώριο & διεθνή χώρο , η ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και κυρίως ο σχεδιασμός της εκάστοτε εκδήλωσης με οδηγό τις προσδοκίες του διοργανωτή και τις μεταξύ μας συζητήσεις.

Σκοπός μας, είναι η αίσθηση πλήρους ικανοποίησης στο τέλος της εκδήλωσης για τον διοργανωτή και τους προσκεκλημένους του.
Οι ευχαριστημένοι και επαναλαμβανόμενοι πελάτες αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για εμάς (word of mouth)!

Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, δεν επιδιώκουμε την προσέλκυση εκδηλώσεων & πελατών μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας με χώρους εκδηλώσεων, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι το μονοπώλιο μειώνει αισθητά την ποιότητα και το επίπεδο παροχής  υπηρεσιών. Επενδύουμε όμως στον υγιή ανταγωνισμό και στις σωστές συνεργασίες.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επίσκεψή σας στο διαδικτυακό μας χώρο και τις social media σελίδες μας.

Αλέξης Νιαουνάκης